Uitnodiging TransFuture Festival

Entrance op het Zernikecomplex te Groningen

Beste energie initiatieven in de gemeente Groningen,

 

Graag nodigen we jullie uit voor het Transfuture Festival dat op 12 juni gehouden wordt bij Entrance op het Zernikecomplex. Onder dit bericht vindt u het complete programma. De gemeente Groningen wil specifiek de energie- en duurzaamheidsinitiatieven uitnodigen voor ons programma van 15 tot 16.

 

Tijdens dit uur willen we jullie bijpraten over het Openingsbod en de Wijkenergieaanpak.   

Steeds vaker krijgen we van bewoners die bezig zijn met energie en duurzaamheid de vraag wat er in hun wijk gaat gebeuren en wat ze nu al zelf kunnen doen. Hier willen we graag duidelijkheid in scheppen voor zover dat mogelijk is.

 

Het Openingsbod is een eerste beeld van het mogelijke energiesysteem per wijk of dorp in 2035. Dit vormt het startpunt voor de Wijkenergieaanpak waarin dit per wijk, dorp of buurt geconcretiseerd wordt. De komende jaren zullen we hier voor een beperkt aantal wijken mee bezig gaan. Wat betekent dit voor de andere wijken? Wat kunnen die wel en niet van de gemeente verwachten en waar kunnen ze zelf mee aan de slag? Hier willen we het graag met u over hebben. Van u horen we graag hoe de gemeente uw initiatief het beste zou kunnen ondersteunen en hoe u op de hoogte gehouden wilt worden van toekomstig energienieuws van de gemeente.

 

We hopen u dan ook graag te mogen verwelkomen bij het Transfuture Festival. We zouden het waarderen als u zich zou willen opgeven door middel van een reactie op deze email zodat we ongeveer weten hoeveel mensen er komen.  

 

Met vriendelijke groet namens het energieprogramma van de gemeente Groningen,

  

Jan-Willem Brontsema

 

Gemeente Groningen

Ik doe mee! En deze mensen komen ook mee (vul emailadressen in gescheiden door komma)